Nilubi

Verjaardagen

Ballon BDAY

Ben je op zoek naar een unieke wenskaart om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag?

Met deze kaart heb je echt een origineel cadeau om te geven. Deze luxe versie is te personaliseren met de namen van de ontvanger en de gever van het geschenk.

Ballon sarah

Ben jij op zoek naar een originele verjaardagskaart om iemand op persoonlijke wijze te feliciteren met haar 50ste verjaardag?

Met deze unieke kaart maak je zeker indruk op de Sarah. Deze kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm. De kaart heeft het model van een hoefijzer met daartussen een ballon geklemd en een gravure van een klavertje vier Je wenst de ontvanger dus veel geluk toe!

Bierfles abraham

Ken jij iemand die binnenkort Abraham wordt en wel van een biertje kan genieten?

En ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor deze man die 50 wordt? Zoek niet verder. Deze kaart  is te personaliseren met de naam van de jarige en de naam of namen van de gever. De tekst in de laatste twee regels kan volledig gepersonaliseerd worden. Hoe langer de tekst hoe kleiner deze gegraveerd wordt.

18 jaar

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die 18 jaar wordt?

Dat betekent eindelijk volwassen. Deze uit laminaat gesneden kaart zal de jarige zeker leuk vinden! De kaart heeft een houtstructuur waardoor iedere kaart uniek is. Het laminaat is 7 mm dik en de kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm. Deze unieke kaart is te personaliseren met je eigen naam of jullie eigen namen. Ook de overige tekst is te personaliseren.

Ballon 20 jaar

Ballon 30 jaar

Ballon 40 jaar

Ballon 50 jaar

Ballon 60 jaar

Ballon 65 jaar

Ballon 70 jaar

Ballon 80 jaar