Nilubi

Bedankt kaarten

Beker trainer

Wil jij je trainer of coach op een originele manier bedanken?

Een sportbegeleider zet zich het hele seizoen in voor jou of voor een heel team. Ze steunen en motiveren sporters, zelfs wanneer het moeilijk gaat en uiteraard moeten ze zichzelf regelmatig bijscholen om up-to-date te blijven. Daarvoor mag een trainer best bedankt worden.

Award juf

Award bedankt juf

Wil je de juf die jouw kind heeft lesgegeven graag bedanken voor het afgelopen schooljaar?

Dan is dit de ideale kaart om cadeau te doen. Deze unieke uit laminaat gesneden kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm en is te personaliseren met naam van de juf en naam of namen van jouw kind of kinderen.

Bedankt meester

Award bedankt meester

Wil je de meester die jouw kind heeft lesgegeven graag bedanken voor het afgelopen schooljaar?

 

Dan is dit de ideale kaart om cadeau te doen. Deze unieke uit laminaat gesneden kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm en is te personaliseren met naam van de meester en naam of namen van jouw kind of kinderen.

Beker oppas

Wil je de oppas van jouw kinderen graag bedanken voor haar of zijn bewezen diensten?

 

Dan is dit de ideale kaart om cadeau te doen. Deze unieke kaart is te personaliseren met naam van de oppas en naam of namen van jouw kind of kinderen. Ook de overige tekst is te personaliseren, dus je kunt bijvoorbeeld specifiek aangeven wat deze oppas zo bijzonder maakte om de kaart nog persoonlijker te maken!

Bedankt juf

Recept juf

Heeft jouw kind of hebben jouw kinderen een geweldige juf gehad dit schooljaar?

Deze unieke uit laminaat gesneden kaart is te personaliseren met de naam van de juf en de naam of namen van je kind of kinderen en eventueel een eigen boodschap. Ook de overige tekst is te personaliseren, dus je kunt bijvoorbeeld de ingrediënten aanpassen zodat ze specifiek op de juf betrekking hebben!

Bedankt meester

Recept meester

Heeft jouw kind of hebben jouw kinderen een geweldige meester gehad dit schooljaar?

Deze unieke uit laminaat gesneden kaart is te personaliseren met de naam van de meester en de naam of namen van je kind of kinderen en eventueel een eigen boodschap. Ook de overige tekst is te personaliseren, dus je kunt bijvoorbeeld de ingrediënten aanpassen zodat ze specifiek op de meester betrekking hebben!