Nilubi

Geboorte

Recept peter

Ben jij op zoek naar een unieke manier om iemand als peetvader te vragen voor jullie kindje?

Dan is dit de ideale kaart om cadeau te doen. Deze unieke uit laminaat gesneden kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm en is te personaliseren met de naam van de peetoom en eventueel een eigen boodschap.

Recept meter

Ben jij op zoek naar een unieke manier om iemand als peetmoeder te vragen voor jullie kindje?

Dan is dit de ideale kaart om cadeau te doen. Deze unieke uit laminaat gesneden kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm en is te personaliseren met de naam van de doopmoeder en eventueel een eigen boodschap.

Perkament peter gezocht

Op zoek naar een unieke manier om iemand als peter te vragen voor jullie kindje?

Dan is deze kaart perfect. De kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm en is met een laser uitgesneden uit stevig laminaat van 7mm dik in het model van een perkamentrol.

Perkament meter gezocht

Op zoek naar een unieke manier om iemand als meter te vragen voor jullie kindje?

Dan is deze kaart perfect. De kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm en is met een laser uitgesneden uit stevig laminaat van 7mm dik in het model van een perkamentrol.

Opa en oma

Je verwacht een baby en wilt je ouders op een leuke manier laten weten dat je zwanger bent?

 

Deze bijzondere gebeurtenis verdient een bijzonder kaartje. Met deze prachtige uit laminaat gesneden kaart van het merk Nilubi kun je jouw ouders op een originele manier vertellen dat ze opa en oma worden. Deze luxe versie is te personaliseren met de familienaam van de toekomstige opa en oma.

Romper baby

Ken jij iemand die pas bevallen is en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Dan is dit de ideale kaart om als geschenk te geven. Deze unieke uit laminaat gesneden kaart meet ongeveer 17.5 bij 25 cm en is te personaliseren met de naam van de baby en een boodschap van jouw als gever van het geschenk.